TOPUL agenţiilor de turism: Perfect Tour şi Christian Tour, cele mai mari din România

Postat la 09 iunie 2014 95 afişări

Perfect Tour şi Christian Tour au devenit cele mai mari agenţii din România, cu afaceri de 206 milioane de lei, respectiv 195 milioane de lei anul trecut, după ce în ultimii zece ani topul a fost condus de Happy Tour, care a coborât acum pe locul 3 şi a ajuns ca în ultimii doi ani să aibă pierderi.

TOPUL agenţiilor de turism: Perfect Tour şi Christian Tour, cele mai mari din România

 Cu o creştere a afacerilor de peste 87%, Perfect Tour, firmă deţinută de Corina Păcuraru, a urcat de pe locul patru pe prima poziţie în topul agenţiilor de turism, cu o cifră de afaceri de 206,4 milioane de lei în 2013. La această creştere a contat şi că Perfect Tour a câştigat la începutul anului trecut cel mai mare contract al unei agenţii de turism din România, în valoare de aproximativ 10 milioane de euro pe an, în urma căruia asigură serviciile de turism pentru OMV Petrom, după ce compania petrolieră a lucrat cu Happy Tour în ultimii ani.

Sorin Văduvoiu, directorul general al Perfect Tour, spune că 2013 a fost pentru agenţia pe care o conduce cel mai bun an de la înfiinţare. Agenţia şi-a extins portofoliul de clienţi corporate şi, totodată, a crescut cererea pentru vacanţe la Disneyland Paris şi pentru vasele de croazieră.

Perfect Tour a avut anul trecut un profit net de 1,3 milioane de lei, faţă de 1 milion de lei în 2012, şi şi-a crescut numărul de angajaţi de la 153 la 163.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/topul-agentiilor-de-turism-perfect-tour-si-christian-tour-cele-mai-mari-din-romania-12725283
12725283
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.