Sao Paulo, sub tensiune cu trei zile înainte de începerea Cupei Mondiale

Postat la 09 iunie 2014 38 afişări

Metropola Sao Paulo se pregăteşte pentru noi ambuteiaje monstruoase, cu trei zile înainte de începerea Cupei Mondiale de fotbal, deoarece greva de la metrou va continua, luni, deşi a fost declarată ilegală.

Sao Paulo, sub tensiune cu trei zile înainte de începerea Cupei Mondiale

 Această grevă ameninţă să perturbe grav ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale şi meciul de debut dintre Brazilia şi Croaţia, care va avea loc joi.

Greviştii, care cer o reajustare salarială din cauza creşterii cheltuielilor zilnice, au sfidat, duminică, o decizie a tribunalului regional al muncii care a declarat greva lor ilegală şi a fixat o amendă de 100.000 de reali (aproximativ 30.000 de euro) pe zi.

Ei au votat în adunarea generală reluarea grevei.

Aceasta afectează parţial trei dintre cele cinci linii ale reţelei. Dar a fost suficient pentru ca joi şi vineri metropola cu 20 de milioane de locuitori să plonjeze în haos.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sao-paulo-sub-tensiune-cu-trei-zile-inainte-de-inceperea-cupei-mondiale-12724347
12724347
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.