Avertizare cu cod galben de furtună pentru mai multe zone ale ţării - ACTUALIZAT

Postat la 08 iunie 2014 58 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cu cod galben de furtună pentru patru zone ale ţării, valabilă pentru duminică, după cum urmează:

Avertizare cu cod galben de furtună pentru mai multe zone ale ţării - ACTUALIZAT

Până la ora 20,30, în zona de munte a judeţului Prahova (zona delimitată de localităţile Sinaia, Comarnic, Cheia) se vor semnala averse ce vor depăşi izolat 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări ale vântului, posibil şi cu aspect de vijelie Observaţii: sistemele convective se deplasează de la nord-est spre sud-vest, cu aproximativ 20-25 km/h, iar din date radar, izolat s-au cumulat peste 35 l/mp.

Până la ora 20,30, în sudul si centrul judeţului Timiş, îndeosebi zona Chevereşu Mare-Liebling-zona periurbană mun. Timişoara-Şag-Peciu Nou-Foeni-Jebel şi zona Voiteg-Ciacova-Giera-Deta-Banloc se vor semnala grindină de dimensiuni mici şi medii, intensificări de scurta durată ale vântului, cantităţi de apă ce pot depăşi 25 l/mp, descărcări electrice.

Până la ora 20,30, local în jumătatea estică a judeţului Gorj, inclusiv aria cuprinsă de localităţile Polovragi, Tg. Logreşti, Tg. Cărbuneşti, Ţicleni, inclusiv municipiul Tg. Jiu se vor semnala descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot atinge şi depăşi 50 km/h, grindină de mici dimensiuni, averse ce pot atinge şi depăşi 15 l/mp.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avertizare-cu-cod-galben-de-furtuna-pentru-mai-multe-zone-ale-tarii-actualizat-12720664
12720664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.