Idei de afaceri: cum să-i faci statuie clientului (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 08 iunie 2014 801 afişări

Cum moda selfie-urilor nu pare să treacă prea curând, nu e de mirare că unii s-au gândit să le transforme în creaţii 3D, pe care să şi le poată tipări oricine e dispus să plătească o taxă.

Aşa a apărut o mică firmă din SUA, Twindom, care le oferă posibilitatea doritorilor să-şi creeze reproduceri ale lor în miniatură sub forma unor statuete cu înălţimea de opt până la douăzeci de centimetri, scrie The San Francisco Chronicle.

Aceştia trebuie să meargă la o cabină specială produsă de firmă, unde sunt fotografiaţi cu camere 3D, după care o imprimantă 3D tipăreşte statueta la dimensiunile dorite.

Producătorii speră să aibă suficient succes încât să poată instala asemena cabine nu numai la convenţii de anime sau SF, ci şi prin malluri sau târguri ori în instituţii de învăţământ unde viitorii absolvenţi să-şi poată face statuete cu clasa.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-cum-sa-i-faci-statuie-clientului-galerie-foto-12721058
12721058
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.