La alune, înainte marş! (VIDEO)

Postat la 08 iunie 2014 65 afişări

PRO Video propune de această dată un film de animaţie, "The Nut Job: Goana după alune", a cărui acţiune se petrece în orăşelul imaginar numit Oakton City.

La alune, înainte marş! (VIDEO)

Aici, neastâmpărata veveriţă Surly (Will Arnett) şi prietenul ei, şobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte îndrăzneţ: să jefuiască cel mai mare magazin de alune pentru a-şi asigura hrana pe timpul iernii!

Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic şi multe alte bunătăţi atrage o gramadă de voluntari. Aşa încât cei doi adună o adevarată bandă de animăluţe, care mai de care mai curajoase (sau mai fricoase) şi declanşează atacul. Ce urmează este o întreagă aventură, foarte complicată şi foarte amuzantă.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/la-alune-inainte-mars-video-12721465
12721465
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.