Top 10 cele mai bune maşini diesel

Postat la 06 mai 2016 9861 afişări

Maşinile diesel tind să coste mai mult faţă de cele pe benzină datorită emisiilor de CO2 mai mici şi pentru că sunt mai economie.

Top 10 cele mai bune maşini diesel

Maşinile diesel tind să coste mai mult faţă de cele pe benzină datorită emisiilor de CO2 mai mici şi pentru că sunt mai economie. De asemenea, acestea oferă o putere egală cu motoarele pe benzină, iar cuplul mare poate fi obţinut la o turaţie scăzută. În acest context nu e de mirare că motoarele diesel sunt printre cele mai populare din Europa, peste 50% din maşinile vândute utilizând motorina ca şi combustibil.

Britanicii de la Carbuyer.co.uk au un Top 10 al celor mai eficiente maşini din Europa. Iată care sunt acestea:

1. BMW Seria 3

BMW Seria 3 îşi merită pe deplin primul loc, aceasta fiind premiată de experţi şi la categoria Best Executive Car. Versiunea 320d este cel mai populară. Pe lângă economia de combustibil acest model este elegant, spaţios şi uşor de condus. 

Află care sunt TOP 10 cele mai bune maşini diesel - GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
top,
masini,
diesel
/actualitate/top-10-cele-mai-bune-masini-diesel-15284193
15284193
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.