Mutare surpriză în telecom: Vodafone atacă piaţa cu un nou brand. Ce este ”Cartela verde” şi cum puteţi face rost de una?

Postat la 05 mai 2016 11035 afişări

Vodafone atacă piaţa cu un nou brand

Mutare surpriză în telecom: Vodafone atacă piaţa cu un nou brand. Ce este ”Cartela verde” şi cum puteţi face rost de una?

Noul brand a fost lansat în toamna anului trecut doar în unele regiuni din România, cel mai probabil pe baza analizelor realizate de companie privind structura bazei de clienţi şi a interesului pentru serviciile de internet mobil. Una dintre zonele în care Vodafone a lan­sat produsul şi l-a promovat vizibil este ora­şul Piteşti, din judeţul Argeş. Pentru a se distinge pe piaţă şi pentru a se diferenţia de ofertele Vodafone, „Cartela verde“ utili­zea­ză culori diferite (verde şi galben), iar machetele şi produsele de promovare sunt „desenate“ diferit. De notat totuşi că pe mate­rialele de promovare este menţionat fap­tul că acoperirea este furnizată de Voda­fone.

Ce este ”Cartela verde” şi cum puteţi primi oferta? 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vodafone,
brand,
piata,
atac
/actualitate/mutare-surpriza-in-telecom-vodafone-ataca-piata-cu-un-nou-brand-ce-este-cartela-verde-si-cum-puteti-face-rost-de-una-15283072
15283072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.