Toader Paleologu se declară în favoarea legalizării prostituţiei

Postat la 11 mai 2012 53 afişări

Vicepreşedintele PDL Toader Paleologu, candidat la Primăria Sectorului 1, a declarat vineri că în România se face "politica struţului" în privinţa prostituţiei, el susţinând că trebuie sparte reţelele de proxeneţi, impozitată această activitate şi controlată medical.

"Ceea ce trebuie să facem este să scoatem această activitate de sub controlul acestor mafii de proxeneţi. Am văzut cu ochii mei lucruri foarte grave care se întâmplă şi nu-i de ajuns să întorci capul în altă parte, ca respectiva realitate să nu mai existe!", subliniază deputatul democrat-liberal.

El se arată deranjat de publicitatea stradală pentru saloanele erotice: "Publicitate pentru prostituţie se face pe faţă. Dacă te plimbi pe Magheru, vei vedea un afiş amplasat ilegal, de altminteri, pe trotuar, afişe publicitare pentru aşa-zicând «masaj erotic». Vă daţi seama că este vorba de prostituţie în toată regula! Sunt localuri aşa-zicând respectabile, restaurante din Sectorul 1 şi din Sectorul 2 şi de oriunde vreţi în Bucureşti, unde ai fie la toaletă, fie la ieşirea din local acele flyere, care fac publicitate pentru masaj erotic. Or, ştim foarte bine despre ce este vorba!".

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/toader-paleologu-se-declara-in-favoarea-legalizarii-prostitutiei-9615834
9615834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.