Tineri manageri de top 2018: Bilge Demirer, commercial & SME banking director, Garanti Bank

Autor: Florin Casota Postat la 12 iulie 2018 302 afişări

Tineri manageri de top 2018: Bilge Demirer, commercial & SME banking director, Garanti Bank

Bilge Demirer este commercial & SME banking director în cadrul Garanti Bank, unde conduce segmentul de IMM al băncii, atât în ceea ce priveşte vânzările, cât şi managementul portofoliului de clienţi. Bilge Demirer este absolvent al Universităţii Hacettepe din Ankara, Turcia, fiind licenţiat în Economie şi Ştiinţe Administrative. A făcut parte din echipa Turkiye Garanti Bankasi (TGB) timp de mai mulţi ani, perioadă în care a ocupat diverse funcţii de conducere.

În 2016, Bilge Demirer s-a alăturat echipei Garanti Bank România, ca director al liniei de business IMM, fiind responsabil cu gestionarea clienţilor din zona IMM, din punct de vedere comercial, al cash managementului şi al produselor de investiţii, dar şi cu dezvoltarea şi administrarea unei game largi de servicii bancare comerciale. De asemenea, coordonează managementul portofoliului de clienţi, pentru a le oferi acestora soluţii financiare potrivite nevoilor lor bancare.

„Consolidarea carierei mele în cadrul Garanti Bank mi-a oferit oportunitatea de a contribui la dezvoltarea sectorului bancar, atât în Turcia, cât şi în România, şi de a observa impactul pozitiv pe care IMM-urile îl au asupra economiei, fiind motorul acesteia. După părerea mea, viitorul bankingului este despre inovaţie, tehnologie şi creşterea încrederii clienţilor noştri, toate acestea asigurând o valoare adăugată economiei.”

Garanti Bank face parte din grupul financiar bancar Garanti România, care reuneşte Garanti Leasing (brandul sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) şi Garanti Credite de Consum (marca în care operează Ralfi IFN). Anul trecut, Grupul Garanti România a înregistrat venituri nete consolidate de 620,7 milioane de lei, precum şi o creştere de aproape 13% a volumului total de active, care a urcat la 11,44 miliarde lei.


40 de ani  

commercial & SME banking director  

Garanti Bank

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.