The Group încheie un parteneriat cu OMD/PHD

Autor: Ana Raduta Postat la 21 februarie 2012 30 afişări

Cele doua grupuri îşi vor consolida investiţiile în media prin intermediul agentţei de media buying care aparţine The Group, acesta devenind acţionar în agenţiile OMD şi PHD.

"Am ales să dezvoltăm mai departe operaţiunile noastre de investiţie media împreună cu Zoltan Szigeti, bazat pe reputeţia şi performanţele profesionale ale acestuia", spune Collin Gottlieb, CEO Omnicom Media Group EMEA. The group este în momentul de faţă cel mai mare grup de comunicare din România cu antreprenori locali.

Printr-un anunţ separate, Liana Mihai a fost numită de către Omnicom Media Group în funcţia de managing director al agentiei OMD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
The Group,
OMD/PHD,
parteneriat
/actualitate/the-group-incheie-un-parteneriat-cu-omd-phd-9263113
9263113
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.