Teza de doctorat a lui Ponta, analizată la UB de Comisia de Etică şi de experţi în drept

Autor: George Toader Postat la 16 iulie 2012 18 afişări

Teza de doctorat a premierului Victor Ponta este analizată, la Universitatea Bucureşti (UB), de Comisia de Etică a instituţiei şi de mai mulţi experţi în drept, urmând ca o hotărâre în acest caz să fie luată "în cel mai scurt timp posibil", informează reprezentanţii UB.

"Comisia de Etică îşi continuă lucrările de analiză academică a tezei domnului dr. Victor Ponta. Membrii Comisiei de Etică analizează acuzaţiile aduse dr. Victor Ponta, în cazul tezei sale de doctorat, din punctul de vedere al respectării normelor de proprietate intelectuală şi drepturi de autor, aşa cum sunt ele stipulate în Codul de Etică al Universităţii din Bucureşti, art. 9 şi art. 10.

În paralel, teza de doctorat a dr. Victor Ponta este analizată de un număr de experţi în drept. Rezultatele analizei efectuate de experţii în drept vor sprijini analiza efectuată de membrii Comisiei de Etică a Universităţii din Bucureşti. În cel mai scurt timp posibil, Comisia de Etică a Universităţii din Bucureşti va lua o hotărâre în acest caz", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, luni, de UB.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/teza-de-doctorat-a-lui-ponta-analizata-la-ub-de-comisia-de-etica-si-de-experti-in-drept-9870034
9870034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.