Tăriceanu: Suntem într-o situaţie de RĂZBOI cu adversarii politici/ Despre Maior: Face o greşeală impardonabilă. Se implică în jocurile din America

Postat la 29 august 2018 48 afişări

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că există ”o situaţie de război” cu adversarii politici. Mai mult, el a spus că George Maior face o greşeală impardonabilă.

Tăriceanu: Suntem într-o situaţie de RĂZBOI cu adversarii politici/ Despre Maior: Face o greşeală impardonabilă. Se implică în jocurile din America

Tăriceanu: Suntem într-o situaţie de război cu adversarii politici

Preşedintele ALDE a declarat, miercuri, la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femelilor Liberal Democrate (OFLDE), care se desfăşoară la Mamaia, că ”structuri paralele de putere” au decis eliminarea adversarilor politici, ”prin mijloace ilegale”.

”Suntem într-o situaţie de război cu adversarii politici, care au folosit toate situaţiile ilegale în lupta politică. Dacă ei vor război, atunci trebuie să fim şi noi mobilizaţi pentru război”, a adăugat Tăriceanu.

Potrivit lui Tăriceanu, adversarii politici ”au folosit toate mijloacele ilegale şi imorale în lupta politică”.

”Mai e o vorbă pe care o ştiţi: la război ca la război. (...) Trebuie să fim mobilizaţi pentru război, dar pentru unul moral şi legal. Protocoalele ne arată, de fapt, altceva. Ne arată că justiţia era controlată prin mijloacele secrete, la un moment dat vorbeam de mijloacele oculte, acum nu mai vorbesc de mijloace oculte pentru că ele au ieşit la suprafaţă. Vedem că, probabil, în justiţia din România în ultimii ani au căzut victime nevinovate ale acestor înţelegeri secrete, oameni care probabil astăzi sunt condamnaţi, unii cu executare, alţii poate au primit numai condamnare cu suspendare, dar în fond carierele lor profesionale, viaţa lor, demnitatea lor au fost practic distruse”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.