Tariceanu renunta la afacerea Citroën si se concentreaza pe Ford si Harley Davidson

Postat la 31 martie 2011 37 afişări

"Activitatea Automotive Trading Services in ceea ce priveste marca Citroën va continua in Baneasa doar pentru service, nu si vanzarea de masini. Angajatii de la showroomul Citroën din Pipera vor fi mutati la centrul din Baneasa", a spus Bogdan Bucurescu, directorul general al Automotive Trading Services (ATS).

Compania detinuta in proportie de 85% de fostul premier si 15% de Bogdan Bucurescu, directorul companiei, este in continuare dealer al marcii Ford si importator al motocicletelor Harley Davidson.

ATS este primul jucator din auto care renunta complet la o marca, dupa ce in 2007 s-a transformat din importator in dealer prin preluarea directa a activitatii de importator de Citroën Romania, iar acum a renuntat si la activitatea de vanzari pas¬trand-o doar pe cea de service.

Calin Popescu-Tariceanu (desen) nu a putut fi contactat pentru declaratii pana la inchiderea editiei.Cele mai bune rezultate pentru ATS au fost inregistrate in 2006, atunci cand compania a rulat aproape 55 mil. euro si a inregistrat un profit net de aproape 3 mil. euro, an in care ca importator comapania a vandut peste 3.500 de masini.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Citroën,
Tariceanu,
Ford,
Harley Davidson
/actualitate/tariceanu-renunta-la-afacerea-citro-n-si-se-concentreaza-pe-ford-si-harley-davidson-8116355
8116355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.