Tăriceanu: Nu vom intra la guvernare. Probabil că PNL va trebui să facă guvern minoritar

Postat la 01 octombrie 2019 72 afişări

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat că partidul său nu va intra la guvernare iar PNL probabil că va trebui să formeze un guvern minoritar. Tăriceanu le-a transmis colegilor din partid să se gândească la condiţiile pe care ALDE le va solicita viitorului Guvern.

Tăriceanu: Nu vom intra la guvernare. Probabil că PNL va trebui să facă guvern minoritar

"În ceea ce priveşte paşii de după moţiunea de cenzură am vorbit foarte clar despre faptul că nu vom intra la guvernare. Probabil că PNL-ul va trebui să facă un guvern minoritar şi sigur că vor trebui să aibă loc discuţii cu privire la ceea ce se angajează în continuare acest Guvern, care va trebui să primească votul în Parlament. Şi acest lucru a fost unul din subiectele pe care astăzi l-am discutat cu colegii mei. I-am rugat să reflecteze la modul foarte serios cu privire la condiţiile pe care noi le vom solicită de la viitorul Guvern care va veni în Parlament să obţină votul de încredere", a declarat, marţi în Parlament, Călin Popescu Tăriceanu, după şedinţa Biroului Politic Executiv al ALDE.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
tariceanu,
guvernare,
intrare,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.