Tăriceanu, despre bugetele locale: Fiecare are dreptate în felul lui

Postat la 04 februarie 2019 42 afişări

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni privitor la situaţia dintre primari şi Guvern că "fiecare are dreptate în felul lui", precizând că ar trebui să existe un echilibru între zonele urbane şi cele rurale.

Tăriceanu, despre bugetele locale: Fiecare are dreptate în felul lui

„Fiecare are dreptate în felul lui. Marile oraşe din România, după cum ştiţi, multe dintre ele au venituri consistente la buget, unele dintre ele termină exerciţiul bugetar cu excedente şi acest lucru e regretabil, că banii se pierd. Acest lucru se datorează în bună parte faptului că forţa de muncă din zonele adiacente, pe o rază destul de mare, care poate să meargă şi la peste 60 de kilometri, vine să lucreze în aceste mari oraşe, unde plătesc impozitele pe venit şi sigur că, în localităţile de unde provin, aceste persoane nu plătesc nişte taxe sau impozite care să ajute comunităţile respective să se dezvolte”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, luni la Parlament.

Acesta a adăugat faptul că la nivelul Uniunii Europene există un echilibru între zone şi că trebuie găsită o soluţie pentru o dezvoltare cât mai uniformă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dreptate,
tariceanu,
buget

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.