Târg de ceaiuri şi cafea la Auchan

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 28 ianuarie 2013 262 afişări

La prima ediţie a târgului de ceaiuri şi cafea organizată în incinta reţelei de pe piaţa românească, retailerul Auchan a alcătuit o odertă de 400 de tipuri de cafea şi ceai.

Pe rafturile magazinelor Auchan se găsesc în perioada 30 ianuarie - 12 februarie peste 150 de sortimente de cafea din ţări cu tradiţie, precum Peru, Costa Rica, Brazilia, Haiti, Guatemala sau Columbia, în diferite variante - măcinată, boabe, solubilă, cu arome (de curmale, guarana, cireşe, ceai verde), decofeinizată, espresso, capsule de cafea, ciocolată caldă şi cappuccino.

În cadrul târgului se regăsesc şi 150 de sortimente de ceai precum cel de plante, verde, negru, de fructe, ceai instant şi ceaiuri funcţionale.Pentru a completa oferta târgului, retailerul plasează cu această ocazie pe rafturile sale şi miere cu sortimente speciale (de portocal, rozmarin, lavandă, tei sau polifloră), zahăr din fructe, brun, colorat (galben, verde sau portocaliu - culori naturale, obţinute din concentrat de legume), corissante şi brioşe.

Retailerul deţinut de familia Mulliez, una dintre cele mai bogate din Franţa, are în România o reţea de 11 magazine şi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 372,4 milioane de euro, cu o pierdere de 1,7 milioane de euro. La finalul anului trecut, Auchan a făcută publică închieierea tranzacţiei dintre grupul francez Auchan şi cel german Metro care a vândut operaţiunile a 91 de hipermarketuri în Polonia, Rusia, România şi Ucraina, precum şi 13 galerii comerciale în Rusia şi România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Târg,
ceaiuri,
cafea,
Auchan
/actualitate/targ-de-ceaiuri-si-cafea-la-auchan-10525941
10525941
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.