Ţara unde poţi cumpăra o mitralieră Kalashnikov la fel de uşor cum îţi cumperi un baton de ciocolată - FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 05 ianuarie 2017 9450 afişări

Producătorul de arme Kalashnikov intră pe piaţa mainstream cu un butic poziţionat la terminalul conectat de principalul aeroport al Moscovei, Sheremetyevo.

În acest butic, compania vinde replici high-end care costă aproape la fel de mult ca armele reale AK-47, modelul preferat al rebelilor şi dictatorilor militari. Tot acolo se găsesc echipamente de supravieţuire, bagaje şi tricouri inscripţionate ”I love AK”.

Preţurile replicilor acestor arme se plasează între 15.600 şi 34.500 de ruble (circa 530 de dolari). Dealerii de arme online vând arme adevărat AK 47 cu aproximativ 700  de dolari.

Un glonţ de Kalashnikov este însă şi mai ieftin de atât - foloseşte drept stick de memorie şi inel de chei, iar preţul acestuia este de 1.499 de ruble (aproximativ 23 de dolari).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.