Ce recompensă oferă WikiLeaks pentru scurgeri de informaţii din Adminisraţia SUA

Postat la 04 ianuarie 2017 55 afişări

Ce recompensă oferă WikiLeaks pentru scurgeri de informaţii din Adminisraţia SUA

WikiLeaks a promis, marţi, o recompensă pentru orice scurgere de informaţii de la Casa Albă înainte de încheierea mandatului preşedintelui american Barack Obama, relatează BFMTV.

"Aviz administratorilor informatici: nu lăsaţi Casa Albă să distrugă din nou istoria Statelor Unite. Copiaţi (documentele) acum şi trimiteţi-le la WikiLeaks când vreţi !", a anunţat organizaţia.

"Oferim o recompensă de 20.000 de dolari pentru orice informaţie care permite arestarea sau boicotarea oricărui agent al Administraţiei Obama care a distrus dosare importante", a mai comunicat WikiLeaks.

Fondatorul său, Julian Assange, a acordat apoi un lung interviu postului de televiziune american Fox la ambasada Ecuadorului din Londra, unde s-a refugiat din iunie 2012.

El a refuzat din nou să spună care este sursa care a transmis către WikiLeaks documente furate din căsuţa de e-mail a lui John Podesta, şeful campaniei candidatei democrate Hillary Clinton.

Citiţi continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.