Ţara în care angajaţii primesc salarii mari deşi lucrează doar trei ore pe zi

Postat la 20 februarie 2013 13 afişări

Angajaţii dintr-o ţară europeană primesc salarii mari chiar dacă la un program normal lucrează efectiv doar trei ore pe zi, întrucât alocă o oră pentru pauze şi prânz, iar alte trei pentru discuţii, potrivit şefului companiei americane Titan International, Maurice Taylor.

Taylor a publicat miercuri o scrisoare deschisă în cotidianul financiar francez Les Echos, adresată ministrului responsabil de industrie, Arnaud Montebourg. Atacul şefului Titan International la productivitatea scăzută a angajaţilor francezi ar putea relansa în Franţa dezbaterea privind declinul competitivităţii ţării, scrie Financial Times.

"Angajaţii francezi primesc salarii mari, dar lucrează numai trei ore. Primesc o oră pentru pauze şi pentru prânz, vorbesc trei ore şi lucrează trei. Le-am spus asta în faţă angajaţilor membri de sindicat. Mi-au răspuns că ăsta este stilul francez!", a afirmat Taylor, preşedinte şi director general la Titan International.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajaţii,
salarii,
bani
/actualitate/tara-in-care-angajatii-primesc-salarii-mari-desi-lucreaza-doar-trei-ore-pe-zi-10577568
10577568
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.