Ţara europeană care se opune planului prin care România ar putea obţine 33 de miliarde de euro de la UE

Postat la 03 iunie 2020 344 afişări

Ţara europeană  care se opune planului prin care România ar putea obţine 33 de miliarde de euro de la UE

România va negocia pe 19 iunie cele 33 de miliarde de euro. Austria şi alte state sunt nemulţumite că o parte din bani sunt nerambursabili. Austria are afaceri în România de peste 12 miliarde de euro

România va negocia pe 19 iunie cele 33 de miliarde de euro pe care le-ar putea primi de la Uniunea Europeană.

Decizia că o parte dintre bani sunt nerambursabili nemulţumeşte câteva ţări, printre care şi Austria. Statele care şi-au exprimat nemulţumirea ar dori ca fondurile să fie alcătute din credite care să fie plătite înapoi.

Pe această cale îţi reamintesc că Austria, împreună cu Germania şi Franţa, deţine 50 % din cifra de afaceri totală a companiilor străine care au afaceri în România. Cele mai importante investiţii austriece sunt în domenii precum petrol şi gaze ( OMV-Petrom), domeniul bancar (BCR, Raiffeisen) sau în domenii ca asigurări, construcţii, energie şi prelucrarea lemnului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
austria,
miliarde

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.