Veste bună pentru toţi copiii din România. Dublarea alocaţiilor, în linie dreaptă după ce Parlamentul a respins amânarea introdusă de Guvern

Postat la 03 iunie 2020 223 afişări

Veste bună pentru toţi copiii din România. Dublarea alocaţiilor, în linie dreaptă după ce Parlamentul a respins amânarea introdusă de Guvern

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, ordonanţa de urgenţă a guvernului care amâna până la 1 august dublarea alocaţiilor copiilor de la 150 la 300 de lei. Decizia a fost luată cu 209 voturi ”pentru”, trei ”împotrivă şi 98 de abtineri.

Legea merge la promulgare la preşedintele Klaus Iohannis, iar dacă preşedintele o promulgă, Guvernul ar trebui să crească alocaţia pentru copii până la suma de 300 de lei. Preşedintele are la dispoziţie 20 de zile pentru promulgarea legii, însă o poate retrimite în Parlament.

”Având în vedere că săpt trecută şi dl fost preşedinte al României Traian Băsescu avea o replică de genul că este criminal cel care creşte veniturile pentru că oamenii cu banii se duc la alimentară, vezi Doamne mănâncă, considerăm că dreapta şi-a cam prezentat poziţia în ceea ce priveşte creşterea veniturilor în România”, a declarat în timpul dezbaterilor deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
guvern,
alocatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.