Tânărul antreprenor care a fondat unul dintre cele mai mari magazine online de produse bio, vegane şi naturiste din România

Autor: Andra Stroe Postat la 22 august 2019 727 afişări

„Cred că responsabilitatea faţă de client este cea mai importantă Şi este mult mai mare în acest domeniu faţă de altele; când dezvolţi un business cu produse naturiste, clientul are încredere în tine atunci când faci o alegere sănătoasă pentru stilul tău de viaţă.”

Tânărul antreprenor care a fondat unul dintre cele mai mari magazine online de produse bio, vegane şi naturiste din România

De profesie economist, Mihai Bucuroiu este director de dezvoltare şi cofondator al Vegis.ro, un magazin online de produse bio, vegane şi naturiste, fondat în urmă cu şapte ani cu o investiţie iniţială de 5.000 de euro, un spaţiu închiriat de 80 mp, două calculatoare şi un stoc de 1.000 de produse, dezvoltat alături de alţi patru parteneri – Laura Ţeposu, Traian Heroiu Ionescu, Ioan Călin Popa şi Vasile Virgil Oniţă.

Anul trecut businessul a ajuns la afaceri de 2,6 milioane de euro, plus 40% faţă de 2017, iar în primele trei luni ale acestui an vânzările companiei au crescut cu 10% faţă de aceeaşi perioadă din 2018, la 3,8 milioane de lei.În primele trei luni ale anului, valoarea medie a unei comenzi plasate pe Vegis.ro a fost de aproximativ 140 de lei, în scădere uşoară faţă de anul trecut, când aceasta se situa la 150 de lei.

În ceea ce priveşte topul judeţelor în care se plasează cele mai multe comenzi, acesta este dominat de Bucureşti (care reprezintă 38% din total), urmat de Cluj, Timiş, Iaşi şi Braşov. Mihai Bucuroiu a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice şi a urmat un master în geopolitică tot în cadrul ASE, iar apoi a lucrat timp de trei ani în cadrul companiei de outsourcing Conectys.

Înainte de a fonda Vegis.ro, el a fost manager de operaţiuni online în cadrul Libris.ro, cea mai mare librărie online din România.

Profilul lui Mihai Bucuroiu a apărut în catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.