Visa: Românii vor fi primii din Europa care vor putea să îşi achite cumpărăturile în rate cu cardul

Postat la 21 august 2019 81 afişări

Pe fondul unei creşteri de 80% a plăţilor cu cardurile de credit în ultimii 3 ani, deţinătorii de carduri Visa din România vor fi primii din Europa care vor putea să îşi achite cumpărăturile în rate cu cardul de credit, în magazinele fizice sau online, a anunţat compania într-un comunicat.

Visa: Românii vor fi primii din Europa care vor putea să îşi achite cumpărăturile în rate cu cardul

Serviciul de plată în rate lansat în România este parte a unui proiect pilot mai extins derulat la nivel global, urmând să fie comercializat pe scară largă din 2020. Deţinătorii de carduri eligibili vor avea opţiunea de a-şi împărţi costul total al produselor eligibile în tranşe mai mici, egale, distribuite pe o perioadă de timp definită.

Comercianţii beneficiază de creşterea vânzărilor, integrare simplă, fidelizarea clienţilor şi îmbunătăţirea fluxurilor de numerar, în acelaşi timp oferind cumpărătorilor o experienţă de plată rapidă la finalizarea comenzii.

În cadrul etapei pilot, deţinătorii de carduri ING Bank vor putea plăti în rate în magazinele fizice ALTEX şi online la eMAG. Participarea comercianţilor la program este facilitată de PayU, Alpha Bank şi UniCredit Bank.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plati,
rate,
card,
cumparaturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.