Tabara: Proprietarii de terenuri nelucrate vor fi amendati cu 60 euro/ha, daca nu le curata

Postat la 12 septembrie 2010 11 afişări

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat intr-un interviu acordat agentiei MEDIAFAX ca proprietarii de terenuri nelucrate care nu ingrijesc si nu curata suprafetele respective vor fi penalizati, cu o suma de 50-60 de euro pe hectar.

Tabara a spus ca o mare problema a agriculturii romanesti este reprezentata de cele trei milioane de hectare de teren necultivate.

"Nu este o problema simpla. Foarte multi au vorbit de impozitarea terenurilor. Nu! Impozitarea este legata in primul rand de cadastru. Pentru ca nu poti sa pui acelas

i impozit pe un teren saratura, chiar daca este localizat langa Braila, si cernoziomul de la Fundulea", a afirmat ministrul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tabara-proprietarii-de-terenuri-nelucrate-vor-fi-amendati-cu-60-euro-ha-daca-nu-le-curata-7202435
7202435
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.