Sute de angajati din invatamant disponibilizati din 1 septembrie. FSLI da inspectoratele in judecata

Postat la 01 septembrie 2010 13 afişări

Sute de angajati din invatamant, personal nedidactic, au ramas fara locurile de munca de la 1 septembrie, in urma unui ordin al ministrului Educatiei din 24 august, Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant anuntand ca va actiona in instanta inspectoratele scolare, pentru incalcarea legilor.

Reprezentantii Ministerului Educatiei sustin ca a fost nevoie de aceasta reducere de personal pentru a face economii la buget in cadrul celor 42 de Case ale Corpului Didactic prin desfiintarea in sase zile a sute de posturi de administratori, fochisti, secretare, soferi, paznici sau documentaristi, se arata intr-un comunicat de miercuri al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sute-de-angajati-din-invatamant-disponibilizati-din-1-septembrie-fsli-da-inspectoratele-in-judecata-7080128
7080128
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.