Surpriză pentru Simona Halep la finalul primului antrenament de la Roma

Autor: Cezara Paraschiv Postat la 13 mai 2018 280 afişări

Simona Halep a luat, sâmbătă, pulsul terenului central de la Roma, alături de oamenii din echipa ei - Darren Cahill şi Teo Cercel, dar având ca sparring partner un italian.

ProSport a stat de vorbă cu italianul Riccardo Marcon, cel care, după ce a terminat "ora de muncă", s-a dus glonţ la geanta sa, a scos un carneţel şi a mers la scaunul Simonei pentru a-i cere un autograf. Fanii români din tribună au anunţat-o imediat pe Simona, cu umor - vrem şi noi autograf. Totuşi, ei au mai avut de aşteptat. După ce i-a semnat carneţelul, Simona a mers la fileu împreună cu Darren pentru a face o fotografie în trei alături de omul care a contribuit la primul antrenament de la Foro Italico al numărului unu WTA.

Citiţi continuarea pe prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
antrenament,
roma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.