Surpriză de proporţii în Marea Britanie: cel mai activ susţinător al Brexit-ului se retrage din lumina reflectoarelor

Postat la 05 iulie 2016 232 afişări

Surpriză de proporţii în Marea Britanie: cel mai activ susţinător al Brexit-ului se retrage din lumina reflectoarelor

Nigel Farage, liderul UKIP şi cel mai activ membru al mişcării pro-Brexit, a anunţat că se retrage de la şefia UKIP (United Kingdom Independence Party).

Potrivit celor de la Bloomberg, Farage a declarat că "mi-am făcut partea de treabă. Am spus că vreau să ne luăm ţara înapoi, iar acum vreau să îmi iau viaţa înapoi. Iar asta începe de acum."

Farage este cea de-a doua figură importantă a mişcării care face un pas în spate, după ce Boris Johnson, creditat cu prima şansă la fotoliul de prim-ministru, a anunţat că nu îşi va asuma responsabilitatea negocierilor cu UE. Schimbările recente de pe scena politică de la Londra arată cât de nepregătiţi au fost susţinătorii Brexit-ului în faţa unui vot favorabil.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/surpriza-de-proportii-in-marea-britanie-cel-mai-activ-sustinator-al-brexit-ului-se-retrage-din-lumina-reflectoarelor-15516851
15516851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.