„Suntem sătui de minciuni" - mesajul cu care ieşenii au plecat spre protestul din Capitală

Autor: Ilinca Nazarie Postat la 10 august 2019 56 afişări

Câteva zeci de maşini au plecat sâmbătă dimineaţă spre Bucureşti pentru a participa la protestul din Piaţa Victoriei. Cei mai mulţi dintre protestatari doresc construcţia Autostrăzii A8 - Ungheni - Iaşi - Târgu Mureş.

Pe traseu, alte zeci de maşini se vor alătura acestui marş.

Organizatorii au anunţat şi că vor să încerce blocarea traficului pentru 10 sau 15 minunte, undeva pe drumul spre Capitală.

„Moldova cere echitate", „A8, obiectiv strategic" şi „Vrem fapte" au fost mesajele afişate sâmbătă dimineaţă în Piaţa Unirii din Iaşi de către cei care au plecat spre Bucureşti pentru a participa la mitingul din Piaţa Victoriei.

„Am decis să plecăm în grup organizat la Bucureşti la invitaţia Diasporei, am decis să mergem cu mesajul <Moldova vrea autostrăzi> şi <Împreună pentru autostrada A8>. Ştim că nu se vor rezolva prea uşor lucrurile. De 30 de ani noi tot cerem dezvoltarea regiunii Moldova. Un lucru este cert, această ţară e condusă de nişte derbedei. A venit momentul să le spunem că aşa nu se mai poate, că avem nevoie de o schimbare, a sosit momentul să le arătăm că avem nevoie de o schimbare reală astfel încât şi regiunea noastră şi întreaga Românie să treacă la un alt mod de gândire, de politică, să reuşim să dezvoltăm această regiune atât de încercată în ultimii ani", a declarat un reprezentant al Asociaţiei „Împreună pentru A8”, Cătălin Urtoi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IAŞI,
PROTEST,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.