LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Alergători de lux

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 10 august 2019 29 afişări

Diverse destinaţii de sporturi de iarnă, în special schi, atrag în ultima vreme un alt gen de cumpărători de case de vacanţă, scrie Financial Times.

Alergători de lux

Noul tip de cumpărători este reprezentat de pasionaţii de alergare pe poteci montane, aşa-numitul „trail running”, care caută asemenea proprietăţi pentru a le folosi ca baze pe durata verii când îşi practică hobbyul sau participă la concursuri.

Aceştia vor fie apartamente, fie case în localităţi precum Chamonix sau Morzine din Alpii francezi, fiind dispuşi să plătească chiar şi sute de mii sau milioane de euro pentru a le obţine, iar principalii cumpărători sunt persoane de peste 30 sau 40 de ani care lucrează în domeniul financiar la Hong Kong, Londra, în Australia sau în SUA.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.