Organizatorul protestului de pe 10 august: Ne aşteptăm la un sfert de milion de români în Piaţă

Postat la 09 august 2019 40 afişări

Organizatorul protestului de sâmbătă, 10 august, Tommy Tomescu, a declarat, vineri, că se aşteaptă ca numărul celor care vor veni în Piaţa Victoriei să fie un sfert de milion. Tomescu mai spune că se vor institui filtre la intrările în Piaţă, ca să nu se intre cu obiecte contondente.

Organizatorul protestului de pe 10 august: Ne aşteptăm la un sfert de milion de români în Piaţă

„Ne aşteptăm la un număr de aproximativ un sfert de milion de români în Piaţa Victoriei, sâmbătă, pe 10 august. Având în vederea amploarea manifestaţiei, ni s-a spus că asistenţa medicală va fi asigurată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Va fi o zi călduroasă şi îi rugăm pe toţi românii prezenţi în Piaţă să vină cu o sticlă cu apă la ei. Vor fi asigurate şi toalete”, a anunţat vneri, în cadrul unei cnferinşe de presă, Tommy Tomescu, organizatorul protestului de sâmbătă din Capitală.

Potrivit acestuia, protestul este autorizat de la ora 17.00 la ora 22.15.

Tommy Tomescu mai spune că se vor institui filtre la toate intrările în Piaţa Victoriei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piata,
august,
protest,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.