Incendiile de vegetaţie din Siberia s-au extins pe o suprafaţă de 963.000 de hectare

Postat la 09 august 2019 231 afişări

Autorităţile din Rusia au anunţat vineri că incendiile de vegetaţie izbucnite în regiunea Krasnoyarsk din Siberia continuă să se extindă, afectând aproximativ 963.000 de hectare, conform agenţiei de presă Tass.

Incendiile de vegetaţie din Siberia s-au extins pe o suprafaţă de 963.000 de hectare

„Conform ultimelor informaţii, 118 de incendii de vegetaţie ard pe o suprafaţă de 963.000 de hectare în regiune”, se menţionează într-un comunicat emis de Departamentul de Pompieri din regiune.

Autorităţile au anunţat că cele 118 incendii de vegetaţie nu pun în pericol zonele rezidenţiale.

Majoritatea incendiilor au fost detectate în zone inaccesibile, ceea ce îngreunează operaţiunile desfăşurate de pompieri.

Peste 1.300 de pompieri iau parte la operaţiunea de stingere a incendiilor din zonă, cu 100 de autospeciale, aeronave şi elicoptere.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
vegetatie,
extindere,
siberia,
regiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.