"Sunt un orb", cu Horaţiu Mălăele, revine la cinema Patria, la 10 ani de la prima reprezentaţie

Autor: Dorina Călin Postat la 03 aprilie 2015 65 afişări

Spectacolul "Sunt un orb", cu Horaţiu Mălăele, revine pe 20 aprilie, de la ora 19.00, pe scena de la cinema Patria din Bucureşti, pentru a marca 10 ani de la prima punere în scenă a recitalului, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Actorul Horaţiu Mălăele îi va introduce pe cei prezenţi în atmosfera bunei dispoziţii şi va îmbina, în armonie perfectă, comedia cu literatura, prin pleiada de poezii despre dragostea animalieră, picturală, de mamă, de soţie, prin versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Pâcă, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Tarnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet etc.

"Spectacolul «Sunt un orb» cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar şi proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastra", spune Horaţiu Mălălele.

Din spectacol nu vor lipsi nici momentele de improvizaţie, pline de umor.

Ca de fiecare dată, recitalul va fi urmat de proiecţia filmului "Funeralii Fericite", o comedie neagră regizată de Horaţiu Mălăele, pe un scenariu scris de Adrian Lustig.

Filmul, dificil de încadrat într-un gen cinematografic, ilustrează o lume populată de personaje ciudate, în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică pe muzica compozitorului Vladimir Cosma.

Biletele pentru spectacolul artistului Horaţiu Mălăele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate de la casa de bilete a cinematografului Patria, agenţiile Eurolines şi Tui Travel Center, Librăria Eminescu şi Unirea Shopping Center (parter). Totodată, acestea pot fi procurate prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro. Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc: 49 de lei - categoria I şi 39 de lei - categoria II.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HORAŢIU MĂLĂELE,
SUNT UN ORB,
/actualitate/sunt-un-orb-cu-horatiu-malaele-revine-la-cinema-patria-la-10-ani-de-la-prima-reprezentatie-14105822
14105822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.