Subprefect de Timiş: 16°C în locuinţe, în spitale sau şcoli. E un eşec al administraţiei oraşului

Autor: Cosmin Pirv Postat la 25 ianuarie 2022 29 afişări

Subprefectul judeţului Timiş Ovidiu Drăgănescu susţine că în fiecare şcoală trebuie să se analizeze oportunitatea trecerii la cursuri online, având în vedere temperaturile înregistrate.

Subprefect de Timiş: 16°C în locuinţe, în spitale sau şcoli. E un eşec al administraţiei oraşului

„La 16°C în locuinţe, în spitale sau şcoli e clar că suntem în faţa unui eşec de proporţii a administraţiei oraşului”, a scris pe Facebook subprefectul de Timiş, Ovidiu Drăgănescu.

Conform acestuia, se impune ca în fiecare unitate de învăţământ să aibă loc o şedinţă de urgenţă a Consiliului de Administraţie pentru a analiza oportunitatea trecerii cursurilor în online.

„Atrag atenţia că temperatura scăzută trebuie raportată la regula aerisirii claselor în fiecare pauză. Voi cere Inspectoratului şcolar judeţean să transmită în această dimineaţă acest lucru”, a adăugat Ovidiu Drăgănescu.

El susţine că „decidenţii din Primăria Municipiului Timişoara vor trebui să răspundă public de modul cum au pregătit sezonul rece, de neglijarea asigurării unui serviciu public de primă necesitate, de starea deplorabilă în care se află cetăţenii şi instituţiile abonate la Colterm”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ovidiu drăgănescu,
şcoli,
temperaturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.