SUA au emis o avertizare de călătorie la nivel global: Al-Qaida şi organizaţiile afiliate continuă să pregătească atacuri teroriste

Postat la 03 august 2013 47 afişări

Departamentul de Stat al Statelor Unite a emis o avertizare de călătorie la nivel global, valabilă până la sfârşitul lunii august, pe fondul temerilor privind un complot al reţelei teroriste Al-Qaida, cetăţenii americani fiind îndemnaţi să dea dovadă de vigilenţă în timpul deplasărilor externe.

SUA au emis o avertizare de călătorie la nivel global: Al-Qaida şi organizaţiile afiliate continuă să pregătească atacuri teroriste

 Potrivit ziarului The New York Times, serviciile de spionaj americane au interceptat comunicaţii între lideri ai reţelei Al-Qaida.

Washingtonul precizează că avertizarea de călătorie expiră pe 31 august, recomandându-le cetăţenilor americani să fie vigilenţi în străinătate.

"Informaţiile curente sugerează că reţeaua Al-Qaida şi organizaţiile afiliate continuă să pregătească atacuri teroriste, atât în Orientul Mijlociu, cât şi în alte zone", precizează Departamentul de Stat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sua-au-emis-o-avertizare-de-calatorie-la-nivel-global-al-qaida-si-organizatiile-afiliate-continua-sa-pregateasca-atacuri-teroriste-11201579
11201579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.