STS a cumpărat maşini de 7,5 milioane de lei. Recent a achiziţionat echipamente de 19 milioane lei

Postat la 01 august 2019 54 afişări

STS a cumpărat maşini de 7,5 milioane de lei. Recent a achiziţionat echipamente de 19 milioane lei

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a făcut achiziţii de aproximativ 19 milioane de lei în ultima săptămână. Printre achiziţii se numără telefoane, cartuşe de imprimante şi echipamente de recunoaştere optică. STS a cumpărat în luna mai şi maşini de teren şi utilitare de 7,5 milioane lei.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a făcut achiziţii recente de aproximativ 19 milioane de lei, contractele fiind încheiate pentru terminale telefonice inteligente (2 milioane de lei), cartuşe de imprimantă (6,9 milioane de lei) "pentru eficientizarea activităţii personalului STS şi a fluxurilor de lucru interne" şi echipamente de recunoaştere optică (10 milioane de lei), potrivit datelor introduse în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Acordul-cadru pentru echipamentele achiziţionate are o durată de 24 de luni iar finanţarea pentru achiziţie provine din fonduri bugetare.

În luna mai, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a mai achiziţionat autoutilitare şi autovehicule de teren în valoare de 7,5 milioane de lei, " necesare pentru înlocuirea vehiculelor vechi şi completare deficitului", aşa cum se arată în acordul-cadru încheiat cu STS şi publicat pe SEAP.

Totodată, STS a mai efectuat lucrări de construcţie pentru un centru de date cu rol de "disaster recovery", în valoare de 26,4 milioane de lei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sts,
echipamente,
achizitie,
cumparare,
masini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.