Strategul-şef al Casei Albe anunţă că SUA se află într-un război economic cu China

Postat la 17 august 2017 80 afişări

Statele Unite se află într-un război economic cu China, a declarat joi Steve Bannon, strategul-şef al preşedintelui Donald Trump, care a avertizat că Washingtonul va sancţiona China pentru practicile comerciale neloiale, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Strategul-şef al Casei Albe anunţă că SUA se află într-un război economic cu China

"Suntem într-un război economic cu China. Nu au nicio reţinere să spună ce practici au, este în firea lor. Unul dintre aceste stat va avea hegemonia în 25 sau 30 de ani ... şi o să fie ei dacă vom continua pe acest drum. Dacă vom continua să pierdem această luptă, suntem la cinci sau cel mult zece ani de atingerea unui punct de inflexiune din care nu ne vom putea reveni niciodată", a declarat Bannon.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.