Stewardese închise în compartimentul de bagaje de mână. Acest lucru face parte dintr-un ritual bizar al angajaţilor unei companii aeriene

Postat la 13 octombrie 2015 5710 afişări

O companie aeriană din China a promis să ia măsuri după ce au apărut pe internet fotografii în care stewardesele  erau forţate să să stea în compartimentele de bagaj de deasupra scaunelor, informează Daily Mail.

Acest lucru face parte dintr-un ritual bizar din cadrul companiei. Potrivit South China Morning Post, însoţitoarele de zbor au fost obligate să stea în compartimente după ce au făcut între 30 şi 50 de ore de zbor.

Compania aeriană Kunming a spus că nu ştiau de existenţa unui asemenea ritual şi că nu a primit plângeri din partea angajaţilor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stewardese-inchise-in-compartimentul-de-bagaje-de-mana-acest-lucru-face-parte-dintr-un-ritual-bizar-al-angajatilor-unei-companii-aeriene-14830212
14830212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.