Dublul atentat de la Ankara a fost comis de doi kamikaze, afirmă biroul premierului turc. Bilanţul atacului a ajuns la 97 de morţi

Autor: Valentin Vidu - Mediafax Postat la 12 octombrie 2015 313 afişări

Doi bărbaţi kamikaze au comis cele două atacuri devastatoare cu bombă, în acest weekend la Ankara, a afirmat Biroul premierului turc duminică, anunţând că bilanţul a ajuns la 97 de morţi, relatează AFP în pagina electronică.

"Munca de identificare a cadavrelor celor doi bărbaţi terorişti care au comis atacurile sinucigaşe cu bombă continuă", anunţa Biroul premierului Ahmet Davutoglu într-un comunicat.

Atacul, cel mai sângeros din istoria modernă a Turciei, s-a doldat cu 97 de morţi, potrivit aceleiaşi surse.

Un bilanţ anterior anunţa 95 de morţi.

În total 92 dintre victime au fost identificate şi se lucra la identificarea celorlalte, potrivit biroului.

Partidul Democratic al Poporului (HDP, prokurd) a afirmat că bilanţul a urcat până la 128 de morţi, însă autorităţile nu au confirmat anunţul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURCIA,
GUVERN,
ATENTAT
/actualitate/dublul-atentat-de-la-ankara-a-fost-comis-de-doi-kamikaze-afirma-biroul-premierului-turc-bilantul-atacului-a-ajuns-la-97-de-morti-14826579
14826579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.