Steve Bannon: Întrevederea consilierilor lui Donald Trump cu oficiali ruşi a fost "act de trădare"

Postat la 04 ianuarie 2018 56 afişări

Întrevederea unor membri ai fostei echipe de campanie electorală a lui Donald Trump cu oficiali ruşi a fost un "act de trădare", afirmă Steve Bannon, fost consilier prezidenţial pentru Strategii Politice.

Steve Bannon: Întrevederea consilierilor lui Donald Trump cu oficiali ruşi a fost "act de trădare"

Steve Bannon s-a declarat amuzat şi uimit de întrevederea desfăşurată în Turnul Trump din New York cu un procuror rus care promitea să ofere informaţii compromiţătoare despre candidatul democrat la funcţia de preşedinte, Hillary Clinton. Întrevederea a fost aranjată de Donald John Trump jr., fiul lui Donald Trump. La întrevedere au participat şi Jared Kushner, ginerele actualului preşedinte al SUA, precum şi Paul Manafort, care la acea vreme era şeful echipei de campanie electorală a candidatului republican Donald Trump.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.