A dispărut de acasă de mai bine de 16 ani. Într-o zi, rudele lui au primit un telefon care le-a schimbat viaţa. Ce se întâmplase cu bărbatul

Postat la 03 ianuarie 2018 685 afişări

Un bărbat din Australia care dispăruse de 16 ani de acasă a fost găsit de familia sa în Marea Britanie, Jason Ronald Douglas trăind pe străzi de mai bine de un deceniu.

A dispărut de acasă de mai bine de 16 ani. Într-o zi, rudele lui au primit un telefon care le-a schimbat viaţa. Ce se întâmplase cu bărbatul

Familia sa a desfăşurat la acea dată o campanie de strângere de fonduri pentru a achita costurile generate de aducerea sa înapoi în Australia.

Iniţial, bărbatul a trăit cu unchiul său, despre care spune că-i era ca un tată, în timp ce familia sa a rămas în Australia. Unchiul său a murit în urma unui infarct în 1999, acesta fiind şi anul în care rudele l-au văzut pentru ultima dată pe Jason.

După moartea acestuia, Douglas a rămas în Marea Britanie şi a locuit, pe rând, la mai mulţi prieteni, familia sa pierzând definitiv legătura cu el în anii 2000.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.