STB, licitaţie de ZECI de milioane lei pentru amenajarea tramvaielor Bucur din Capitală

Autor: Iuliana Barbu Postat la 16 august 2019 122 afişări

Societatea de Transport Bucureşti (STB) vrea să achiziţioneze servicii şi piese pentru amenajarea interioară şi exterioară a tramvaielor Bucur din Capitală, de până la 32 de milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat pe platforma de licitaţii SEAP.

Licitaţia are ca obiect amenajarea interioară şi exterioară a tramvaielor Bucur din Capitală. Aceasta vizează servicii de proiectare specializată proiectare, design şi matriţe, proiectare de execuţie, parbrize, asistenţă montaj prototip, conform caietului de sarcini. De asemenea, licitaţia cuprinde achiziţionarea de piese pentru locomotive sau material rulant feroviar sau de tramvai; echipament pentru controlul traficului feroviar.

Valoarea totală a licitaţiei deschise este de 31.021.482,32 lei.

Potrivit anunţului publicat pe SEAP, durata contractului este de 24 de luni, fără posibilitatea de reînnoire.

Achiziţia implică încheierea unui acord-cadru.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TRANSPORT,
TRAMVAIE,
BANI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.