Bucureştiul, lăudat de Metallica: Clip video-surpriză, cu imagini din inima Capitalei, postat pe canalul de YouTube al trupei

Autor: Razvan Bucur Postat la 16 august 2019 52 afişări

Trupa Metallica a lansat un clip video după concertul din Bucureşti. Intitulat ”Metallica: Mulţumim, Bucureşti!”, imaginile arată mai multe clădiri şi monumente cunoscute din inima Capitalei şi câteva secvenţe cu formaţia de thrash metal din Statele Unite la concertul susţinut pe Arena Naţională pe 14 august.

Bucureştiul, lăudat de Metallica: Clip video-surpriză, cu imagini din inima Capitalei, postat pe canalul de YouTube al trupei

Postat la o zi după concertul de succes în care trupa a reprodus melodia Iris „De vei pleca”, clipul de mulţumire a adunat în câteva ore peste 9.800 de vizualizări şi peste 1.000 de like-uri. Coloana sonoră aleasă pentru a însoţi imaginile este celebra melodie ”Nothing Else Matters”, interpretată de o orchestră simfonică.

În clip au fost incluse cadre realizate în Piaţa Unirii, în faţa Palatului Parlamentului, la Sala Palatului, Ateneul Român şi Parcul Cişmigiu, dar şi la Arcul de Triumf. Totodată, în imagini se mai pot vedea muncitorii care au lucrat la montatul scenei de pe Arena Naţională şi momente din concertul desfăşurat miercuri.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
video,
clip,
metallica,
imagini,
bucuresti,
arena nationala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.