Proiect: Fost ministru al Educaţiei vrea începerea anului şcolar în a treia săptămână din septembrie

Autor: Diana Grigore, Mediafax Postat la 16 august 2019 31 afişări

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, a afirmat că va depune, săptămâna viitoare, un proiect legislativ care prevede ca începutul anului şcolar să fie fixat în a treia zi de luni din septembrie, potrivit unui mesaj postat de acesta pe Facebook.

Proiect: Fost ministru al Educaţiei vrea începerea anului şcolar în a treia săptămână din septembrie

„Săptămâna viitoare vreau să depun o propunere legislativă de completare a Legii Educaţiei Naţionale prin care să se fixeze începutul anului şcolar în a treia zi de luni din septembrie”, scrie Liviu Pop, pe Facebook.

Senatorul PSD a creat şi un sondaj în care întreabă internauţii dacă sunt de acord cu propunerea legislativ. Dintre cele 4000 de persoane care au votat, 85% au răspuns afirmativ, că vor fixarea începutului anului şcolar în a treia săptămâna din luna septembrie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
POP,
PROIECT,
SCOALA,
an scolar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.