STAR WARS 7 – Trezirea Forţei se lansează în România. Cum arată actorii după 38 de ani – GALERIE FOTO

Autor: Anamaria Cadis Postat la 18 decembrie 2015 862 afişări

Star Wars Episodul VII – Trezirea Forţei se anunţă a fii unul dintre cele mai vizionate filme din toate timpurile. Pentru a-şi asigura succesul cu cel de-al şaptelea film al francizei, Disney a luat hotărârea de a folosi în distribuţie unii dintre actorii care au apărut şi în primul film din serie apărut în urmă cu 38 de ani.

Han Solo, prinţesa Leia Organa şi Luke Skywalker sunt cei trei care au devenit idolii unei lumi întregi după ce în 1977, George Lucas a lansat Star Wars– A New Hope. Pentru actorii principali, Harrison Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill apariţia în acest film a fost o rampă de lansare.

38 de ani mai târziu, cei trei protagonişti apar din nou împreună în cel de-al şaptelea episod al seriei, de această dată ca personaje secundare, dar numele lor pe afiş fac Star Wars Episodul VII – Trezirea Forţei şi mai atractiv pentru fani.

De-a lungul celor şase episoade care au apărut în cinematografe, alte personaje au făcut istorie, precum Anakin Skywalker, Padme Amidala sau Obi-Wan Kenobi.

Harrison Ford - Han Solo

Carrie Fisher - Leia Organa

Mark Hamill - Luke Skywalker

Anthony Daniel - C- 3PO

Kenny Baker - R2-D2

Peter Mayhew - Chewbacca

Billy Dee Williams - Lando Calrissian

Denis Lawson - Wedge Antilles

Jake Lloyd - Anakin Skywalker copil

Hayden Christensen - Anakyn Skywalker adult

Ewan McGregor - Obi-Wan Kenobi

Natalie Portman - Padme Amidala

Liam Neeson - Qui-Gon Jinn

Samule L Jackson - Mace Windu

Urmărește Business Magazin

/actualitate/star-wars-7-trezirea-fortei-se-lanseaza-in-romania-cum-arata-actorii-dupa-38-de-ani-galerie-foto-14924395
14924395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.