"Am o zi întreagă să stric filmul înainte ca restul lumii să îl vadă": un grup de fani nemulţumiţi ameninţă Disney cu un jihad al spoilerelor

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 17 decembrie 2015 387 afişări

"Am o zi întreagă să stric filmul înainte ca restul lumii să îl vadă": un grup de fani nemulţumiţi ameninţă Disney cu un jihad al spoilerelor

Un grup de fani Star Wars, numit "Alianţa pentru prezervarea universului extins", ameninţă Disney că vor face dezvăluiri despre noul Star Wars înainte de lansarea de mâine.

Fanii spun că sunt nemulţumiţi de decizia companiei de a considera doar primele şase episoade şi filmul Clone Wars ca fiind parte a universului; Disney elimină astfel toate cărţile şi seriile animate ce au în centru personaje care lipsesc din filmele de lung metraj produse de Lucas.

"Mi-am ţinut gura până acum, dar după lansarea din Marea Britanie, porţile iadului se vor deschide", a scris Roberto Carlos Moscono, membru al ciudatei oraganizaţii, pe Facebook. "Am văzut miercuri noapte, aşa că am o zi întreagă să îl stric până apucă alţii să îl vadă."

Diney a făcut tot posibilul ca să evite spoilere legate de The Force Awakes, susţinând chiar o extensie de Chrome numită Star Wars Spoiler Blocker, care blochează practic orice site ce conţine dezvăluiri legate de acţiunea filmului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/am-o-zi-intreaga-sa-stric-filmul-inainte-ca-restul-lumii-sa-il-vada-un-grup-de-fani-nemultumiti-ameninta-disney-cu-un-jihad-al-spoilerelor-14923260
14923260
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.