Spotul de prezentare a Festivalului "George Enescu", difuzat de CNN până pe 19 mai

Postat la 30 aprilie 2013 23 afişări

Spotul de prezentare a Festivalului "George Enescu" este difuzat, până pe 19 mai, de postul de televiziune american CNN, evenimentul fiind parte a unei ample campanii de promovare pe care organizatorii o desfăşoară în parteneriat cu CNN, atât pe TV, cât şi online, încă de la sfârşitul lui 2012.

Spotul de prezentare a Festivalului "George Enescu", difuzat de CNN până pe 19 mai

 Festivalul "George Enescu" a fost prezent, de asemenea, şi pe site-ul televiziunii de ştiri Euronews, într-o primă etapă a campaniei de promovare internaţională, în perioada 15 februarie - 14 martie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Spotul de prezentare este difuzat de CNN începând cu data de 22 aprilie.

De asemenea, bannerele festivalului de pe site-ul Euronews au însumat un număr total de peste 190.000 de accesări. În acelaşi timp, în perioada noiembrie - decembrie 2012, spotul Festivalului Internaţional "George Enescu" 2013 a fost difuzat de Euronews de 102 ori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/spotul-de-prezentare-a-festivalului-george-enescu-difuzat-de-cnn-pana-pe-19-mai-10822542
10822542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.