Şova: Proiectul Autostrăzii Transilvania nu trebuie să mai aibă culoare politică

Postat la 28 iunie 2013 53 afişări

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional, Dan Şova, a declarat, vineri, la Cluj, că proiectul Autostrăzii Transilvania nu mai trebuie să aibă culoare politică şi că aşteaptă soluţii pentru finalizarea acestuia din partea autorităţilor din Regiunea Nord-Vest şi Centru.

Şova: Proiectul Autostrăzii Transilvania nu trebuie să mai aibă culoare politică

 Dan Şova a declarat, la Prefectura Cluj, la o reuniune pe tema proiectului privind Autostrada Transilvania, că toţi reprezentanţii autorităţilor din Regiunea de Nord-Vest şi Centru, indiferent din ce partid fac parte, vor ca autostrada să se facă.

"Am venit la Cluj, nu să vorbesc, ci mai mult să ascult, să ştiu exact care sunt propunerile şi soluţiile reprezentanţilor politici din Regiunea de Nord-Vest şi Centru pentru continuarea şi finalizarea Autostrăzii Transilvania. Cred că Autostrada Transilvania este unul dintre proiectele României care nu mai are şi nu trebuie să mai aibă culoare politică. Toţi de la această masă, indiferent de la ce partid sunt, vor ca Autostrada Transilvania să se facă", a spus Şova.

Reprezentanţii Prefecturii Cluj au afirmat că discuţiile pe tema Autostrăzii Transilvania au loc în contextul realizării unei reţele eficiente de autostrăzi la nivel naţional, prioritate cuprinsă în programul de guvernare 2013-2016.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sova-proiectul-autostrazii-transilvania-nu-trebuie-sa-mai-aiba-culoare-politica-11041313
11041313
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.