Şoşoacă şi Ciolacu, schimb de replici dure în Parlament - VIDEO

Postat la 26 iunie 2023 69 afişări

Şoşoacă şi Ciolacu, schimb de replici dure în Parlament - VIDEO

Premierul Marcel Ciolacu şi Diana Şoşoacă au avut un schimb de replici dure, luni, în Parlament. „Sunteţi o mincinoasă ordinară”, i-a spus premierul după ce aceasta i-a întrerupt declaraţia de presă. „Un grobian care nu a muncit toată viaţa lui”, a replicat Şoşoacă.

„Să te duci la America şi linge-i clanţa”, i-a spus Diana Şoşoacă premierului Marcel Ciolacu, în timp ce acesta făcea declaraţii de presă.

La rândul său, Ciolacu i-a spus acesteia să meargă la Ambasada Rusiei.

„Duceţi-vă la Ambasada Rusiei. Doamnă, sunteţi o mincinoasă ordinară”, i-a spus Ciolacu Dianei Şoşoacă, după care şi-a întererupt declaraţiile de presă şi a plecat sprte biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Senatoarea a continuat să lanseze acuzaţii la adresa premierului.

„Vedeţi-vă de limbajul mitocănesc pe care îl aveţi. Un grobian care nu a muncit toată viaţa lui şi care a ajuns să conducă ţara asta. Ai vândut ţara americanilor şi NATO. Ruşine să vă fie”, spunea Şoşoacă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parlament,
replici,
schimb

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.