Sorin Cîmpeanu, a declarat ca nu vrea şi nici nu poate să se implice în valoarea de simbol al unui mărţişor sau a unei flori

Autor: Andreea Tobias Postat la 24 februarie 2021 120 afişări

  Sorin Cîmpeanu, a declarat ca nu vrea şi nici nu poate să se implice în valoarea de simbol al unui mărţişor sau a unei flori

Ministerul Educaţiei nu se poate implica în valoarea de simbol al unui mărţişor şi nici în includerea acesteia la categoria obiectelor personale, spune ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Ministerul Educaţiei nu vrea şi nici nu poate să se implice în valoarea de simbol al unui mărţişor sau a unei flori şi nici în includerea acestora la categoria obiectelor personale.

„Ministerul Educaţiei nici nu a interzis, nici nu a recomandat includerea mărţişoarelor sau a florilor la obiecte personale”, a spus Cîmpeanu.

Anterior, inspectorul şcolar general al judeţului Brăila, Cătălin Canciu, declara, la întrebarea MEDIAFAX, că elevii şi părinţii nu vor putea oferi mărţişoare şi flori profesorilor de 1 şi 8 martie. Cătălin Canciu spunea că a studiat ordinul care, printre altele, interzice schimbul de obiecte personale, iar regula urma să fie comunicată tuturor profesorilor din Brăila.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mărţişoare,
cadouri,
şcoli

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.