SONDAJ. De ce nu au românii încredere în instituţiile statului

Postat la 07 februarie 2023 94 afişări

SONDAJ. De ce nu au românii încredere în instituţiile statului

Sondaj Curs, ianuarie 2023, 15% dintre respondenţi au încredere în Guvern. Pope Sanitas: Guvernul arată o lipsă de respect lucrătorilor din Sănătate.

Proiectul România educată a fost lansat de preşedintele Iohannis, pe cinci decembrie 2018.

Doar 48% dintre respondenţii unui sondaj IRES ştiu că în luna mai va avea loc rotaţia premierilor. Despre acestă mişcare, viitorul posibil premier, Marcel Ciolacu, spune că se va întâmpla, cu unele negocieri, însă.

Un lucru este cert, cea mai importantă miză este să avem şi în viitor un guvern în care românii

să aibă încredere, spune Ciolacu. De ani de zile, Guvernul se zbate, în mai toate sondajele, în jurul unui procent de 15%. Sindicatele din Sănătate au fost în faţa guvernului astăzi. Îţi spune Iulian Pope, prim-vicepreşedinte Sanitas, cum funcţionează relaţia cu guvernanţii.

„Noi aşteptăm înainte de rotativă… ce ne aşteaptă” spune Iulian Pope.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sondaj,
incredere,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.